søndag den 11. maj 2014

Honningglasert rabarbra med bacon


Er det noe som ikke blir bedre med bacon? Jeg har ikke funnet noe til nå ihvertfall!
Baconsnurret aspargesbacondadler og rotfrukt med bacon er allerede klassikere her i hus - og dette skal helt klart føres på listen!
Rabarber i seg selv blir litt i syrligste laget, men med litt honning i det blir da bare himmelsk. Prøv det!


For tilbehør til 3-4 trenger du:


1 pakke bacon
1-2 stenger rabarbra
1-2 ss honning

Finn frem en bakepapirkledd langpanne, og sett ovnen på 200 grader.
Del baconstykkene i to, og skjær opp like så mange biter rabarbra som du har bacon. I mitt tilfelle var det 16 stykker!
Vikle baconet omkring rabarbraen, og fordel dem ut på bakeplaten. Stek dem i rundt 15 minutter, og ta dem så ut av ovnen. Fordel litt honning på alle stykkene, og stek dem videre i 5 minutter.

Serveres til "vanlig" middag - en god biff er ikke å forakte!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...