mandag den 14. april 2014

Stekte karryris med torsk og asparges


Stekt ris må være en av de letteste restemiddagene som finnes, spesielt om man har noe kjøtt eller fisk i kjøleskapet i tillegg. Ellers har det ofte, ihvertfall her i hus, med å finne veien i bakst i stedet. Nå når det allerede var litt karry i risen, og jeg hadde stekt torsk i kjøleskapet, var det ihvertfall ikke langt fra tanke til handling!


For en stor porsjon til en trenger du:

1,5 dl kokt ris
1 stekt torskefilet
Karrykrydder
2 asparges
2 vårløk
2 egg
Fettstoff til steking

Ha litt fettstoff i pannen, og "hell" risen ut over. Slå eggene ut, og bland det godt sammen.
Dryss litt karry over.
I mellomtiden skjærer du opp det grønne, og deler torsken opp i mindre biter. Rør litt rundt i pannen til tider også!
Når egget begynner å sette seg, ha oppi det grønne og torsken, og la det hygge seg et par-fem minutter mere under litt omrøring. Smak deg frem til om du eventuelt skal ha litt mere karry eller fx salt oppi!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...