torsdag den 27. februar 2014

Eggemuffins med brokkoli, hamburgerrygg og vårløk


Har du litt dampet brokkoli (eller en slatten liten rest som ikke er kokt) og mangler litt til matpakken, er dette en super løsning!
En slags blanding mellom en muffin og en omelett, godt med smak, og så er det forholdsvis sundt også!;)


For 5 stykker trenger du:

4 egg
1,5 vårløk, i tynne skiver
1/3 lite brokkolihode, dampet
1 skiver hamburgerrygg, i små terninger
Salt
Pepper


Damp eventult brokkolien om du ikke har ferdig, og bland det hele godt sammen i en beholder. Finn frem et muffinbrett eller muffinsformer i silikon, og fordel røren jevnt i det 5 formene.
Stekes ved 175 grader i 20-25 minutter, til egget har satt seg.

Super til matpakken!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...