Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
mandag den 20. januar 2014
Gulrotsuppe med kylling og chilikrutonger
Suppe er og blir en fantastisk måte å "rense ut" i grønnsaksskuffen! Kjedelige gulerøtter, en halv løk, eller to rynkede poteter - de smaker supergodt i en gryte!
Denne gangen ble det brukt kyllingpålegg i stedet for kyllingfilet - noe som fungerte utmerket!
For middag til 4 trenger du:
2 poteter
6-7 gulerøtter
1 løk
1 kinesisk hvitløk
Olje
5 dl vann
1,5 ts Herbamere urtebuljong
Salt
1 pakke kyllingpålegg i skiver
Olje
Chilikrutonger
Start med å skrelle alle grønnsakene, og skjære dem opp i mindre biter.
Ha litt olje i en gryte, og varm den opp en liten smule. Tilsett løk og hvitløk, og svits det lett. Ha i resten av grønnsakene, svits det et par minutter mer, og ha så opp i olje og buljong. Kok til grønnsakene er møre.
Blend så suppen, og smak til med salt. La den koke videre imens du laver kyllingen ferdig.
Skjær kyllingpålegget opp i små terninger, og svits det på en panne i litt olje til den er god og sprø!
Server supper med litt krutonger og kylling.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar