torsdag den 5. september 2013

Boller med marshmallows og melkesjokolade


Det er ingen hemmelig at jeg er meget glad for sjokolade. Og nybakte boller er noe av det aller beste som finnes - det tror jeg de fleste kan være enige i! Så hvorfor ikke kombinere det beste som finnes, tilføre litt marshmallows som jeg hadde liggende i skapet - og eller bare nyyytes.



For ca 16 boller trenger du:

50 g gjær
3,5 dl melk
100 g sukker
1 egg
1 ts kardemomme
1,1 liter mel
100 g smør - i tern

12 marshmallows i små biter
200 g melkesjokolade

Ha alle ingrediensene untatt smørret opp i en kjøkkenmaskin, og la den kjøre på lav hastighet i omtrent 10 minutter. Ha eventuelt en liten smule mer mel i om det virker VELDIG våt. Tilsett så smørret i terninger, og la deigen kjøre videre i ca 10 minutter mer.

Dekk bollen til med plastik og la deigen heve i minst en time, gjerne mer.
Skjær marshmallowen opp i mindre biter, og grovhakk sjokoladen.

Bland sjokolade og marshmallow inn i deigen, og fordel den i 16 like store emner.
Rulles til boller, og etterheves så i 30 minutter mer.

Stekes ved 220 grader i ca 12 minutter, men følg med underveis!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...