Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
onsdag den 3. juli 2013
Pita med parmesan og timian
Dette tilbehøret fikk vi servert da vi holdt sommerfest på jobb, og jeg kan bare si at det smakte godt!! Og enkelt var det også;)
For 2 hapser trenger du:
1 pitabrød - hjemmelagde finner du her
Parmesan ost, skåret i skiver
Olivenolje
Salt
Timian
Start med å dele pitabrødene i to, og tenne ovnen på 180 grader.
Skjær parmesan ost i skiver (det skal altså være i skiver. Revet går ikke;)). Jeg brukte 3 små skiver i hver halve, så seks små skiver tilsammen.
Pensle pitabrødene med olje, og dryss litt salt og timian på toppen av brødet.
Stekes ved 180 grader i 10-15 minutter, til toppen er blitt gylden, og osten smeltet.
Serveres som tilbehør til for eksempel grilling, eller som del av et tapasbord. Brødene kan med fordel deles opp i mindre stykker:)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar