mandag den 8. juli 2013

Gresk iskaffe - iskaffe på 1-2-3


Her i disse vaarme dager har jeg virkelig fått øjnene opp for iskaffe - og gjerne av den forte slagsen. Man kan jo ikke lage isfrappe hver dag, med alle den isen som er i der;) Det skal dog innrømmes at jeg av og til pimper iskaffen opp med litt sjokoladesaus, men litt kos skal man jo likevel ha i hverdagen!
Dette her er virkelig kaffe på 1-2-3, og om du er som meg og ikke alltid har isbiter i fryseren (det har det med å bli tomt og ikke fylle seg opp selv igjen..) så kan den sakten laves på iskaldt vann. Men den blir altså best med isbiter!


For et høyt glass trenger du:

2-3 dl melk
Isbiter, omtrent 1,5 dl eller tilsvarende iskaldt vann
1 ss instant coffee
1 ss brun farin
Evt sjokoladesaus

Ha alle ingrediensene i en høy beholder, (minus sjokoladesausen) og gi det hele en *vroom vroom* med stavblenderen til det hele er en jevn masse og isbitene er knust.
Hell eventuelt litt sjokoladesaus i siden på et høyt glass, og fyll på med kaffeblandingen.

Nytes i solen med et sugerør<3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...