onsdag den 26. juni 2013

Frappucino iskaffe med sjokolade


Mmmm... Iskaffe! Det var helt bestemt en hit her i hus - så det må da bare lages igjen snart;)
Da jeg hadde besøk av blant annet min søster for et par helger siden hadde hun bare sååååå lyst på iskaffe, at hun frivillig gikk på tur et par kilometer hver vei til butikken etter is;) Oppskriften er fra My Little Kitchen, og dette er slik jeg laget den:


For 2 glass trenger du:


1,5 dl melk
1,5 dl isbiter
2 STORE kuler vaniljeis
1 dl kaffe - kald
Evt pisket kremfløte til pynt
Sjokoladesaus


Start med å lage kaffe, og sette den i kjøleskapet til den er kjøleskapskald. Om du ikke er så god til å planegge (som også gjelder meg;)), kan du eventuelt lage litt kaffe, og så bare sette den i fryseren i omtrent 10-15 minutter for å få temperaturen hurtig ned.
Ha alle ingrediensene (melk, isbiter, kaffe og is) opp i en kjøkkenmaskin/foodprocessor/blender, og kjør det til du har en jevn drikke.

For å pynte glassene, holder du glasset på skrå og snur det rundt samtidig med at du heller litt sjokoladesaus forsiktig fra en flaske nedi.
Ha iskaffen over, og pynt eventuelt med pisket krem.
Nytes iskald!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...