mandag den 15. oktober 2012

Kylling surret i bacon med fløteost


Her i helga holt kjæresten fødselsdag, og som seg hør og bør ble det feiret med litt familie på besøk!
Matvalget falt på noe der kunne passe seg selv i ovnen mens der skulle snakkes, og ikke krevde de store ekstra mengder arbeid da det var ti mennesker der skulle spise seg godt og mette.

For 4 trenger du:
2-4 kyllingfileter, alt etter størrelse og appetitt
5 ss hvitløkfløte ost eller annen kremost
Løk
2-3 pk bacon
Tannstikkere

Start med å flekke kyllingfileten opp, så du får en stor og fin overflate.
Legg litt frisk løk (som er kuttet i strimler) midt i fileten.
Fordel kremosten over løken; og start å rulle kyllingfileten stramt sammen. Rull det hele godt inn i bacon, og fest det me en tannstikk eller to så de ikke faller fra hverandre.

Brun rullene av i en stekepande med litt olje i bunden for å få litt mere sprødt bacon, og stek dem så ved 200 grader i ca 20 minutter i ovnen. Sjekk med et steketermometer, eller del den i to om du er i tvil om det er ferdig.

Vi serverte dette med ovnsbakte poteter (olje, salt, pepper, evt andre krydderier samt poteter i en pose, riste godt, fordele det utover en bakepapirkledd langpanne og stekes i 45 minutter ved 200 grader), sjampingongsaus og en grønn salat


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...