tirsdag den 31. juli 2012

Sandwich med nakkefilet og avocado


Denne sandwichen ble til etter vi hadde litt rester igjen etter nakkefileten vi hadde tidligere i uken.
Litt nakkefilet fra kjøleskapet, et par ciabattabrød fra fryseren, kombinert med litt ost og avocado, og vips; så var det luksusmat til lunsj!

For 2 gode sandwicher trenger du:
Litt nakkefilet, skåret i tynne skiver
Mozerella
Sennep
Litt rødløk
Mayonese
Avocado


Det brødene i to. Om de er altfor frosne, hjelp dem litt på vei i mikroen, sånn at du akkurat kan få skjært dem over i to.

Smør sennep på den ene halvdelen, legg nakkefilet g ost ovenpå, og sett dem inn i ovnen.

Jeg gav dem ca 10 minutter ved 200 grader (ovnen var kald da jeg startet!) , da syntes jeg osten var passe fin og smeltet.

Da det var tid for å servere det, smurte jeg litt mayonese på den andre halvdelen, og toppet med avocado og rødløk i skiver!

2 kommentarer:

  1. Nam, den så grådig god ut! Ha en fin dag, Trine :)

    Julianne

    SvarSlet
  2. Vi leker ikke sandwich her i hus! :D

    SvarSlet

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...