fredag den 6. juli 2012

Nudelsalat med kylling og brokkoli



Enkel og god rett, selv om lillepiken insiterte på å plukke ut alt det grønne. Tydligvis ikke hennes dag med brokkoli. I det minste var det nudler og kylling som kunne spises!

For 2-3 trenger du;
Ca 100 gram nudler
1 brokkolihode
1 vårløk
2 små kyllingfiletet
2 ss akaciehonning
4 ss soyasaus
Litt olje til steking
Sesamfrø


Start med å sette vann over å koke for nudlene, og kok dem etter anvisning på pakken.

Brokkolihodet deles opp i mindre biter, kok opp rikelig med lettsaltet vann. Når vannet koker, har du dem oppi vannet, og når det koker igjen, tar den dem opp igjen. Skyld GODT i kaldt vann for å stoppe hele kokeprosessen.

Vårløken skjøres opp i fine biter.

For kyllingen;
Del den opp i mindre, munnstore biter. Rør honning og soyasaus godt sammen, og dypp kyllingbitene oppi blandingen.
Stek dem hurtig på en varm panne med litt olje i.
Dryss over sesamfrø til slutt!

Spis! 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...